I mitt garage

För några år sedan satte jag igång ett stort byggprojekt på tomten, ett nytt garage som skulle rymma alla mina (våra) fordon. Dvs, tre bilar och 4 motorcyklar – bygget tog två somrar att bli klart och denna sommar kan jag äntligen ta väl hand om mina ögonstenar.

Känns härligt att kunna meka även när det regnar som igår. Senaste jag införskaffat i leksaksväg är en Triumph Tiger – den håller jag på att lacka om nu…kommer bli sjukt snygg och den går redan jäkligt bra. Jag tycker det är värt att hitta billigaste räntan privatlån för att köpa dessa fantastiska maskiner. Det är dels en investering (jag kommer få mer för den om jag nånsin säljer den) och det ger mig något att pyssla med på dagar och kvällar när tiden finns. Jag läser förresten Neil Youngs biografi nu, han är en riktig samlare han…med några riktiga drömbilar i sitt garage. Han har väl lite större medel att öka på sin samling kan man tänka sig också.